7x waarom Wit/Off-White kleding dragen een goede keuze is deze zomer

We moeten er nog even op wachten maar uiteindelijk komt de zon er dan echt wel aan.  Zit jij misschien met de handen in het haar over je kledingkeuze. Wat trek je nu weer aan dat modieus, maar ook comfortabel en lekker koel is?

Wat je ook aantrekt, qua kleur geven we je één advies mee: wit. Een multifunctionele kleur die je vooral in de zomer maar wat graag om je lijf wilt hebben. En daar zijn zeven redenen voor.

1. Wit/Off-White is niet saai
Absoluut niet. Het is juist dé kleur om in de zomer te dragen. En het gaat om de items die je draagt, niet per se om de kleur. Ook in een wit/Off-White jurkje kun je stralen. Misschien wel des te meer.

2. Bruine benen
Door een lichte kleur zoals wit/Off-White te dragen, lijken je armen en benen een stuk bruiner. Werpen die uurtjes op het strand, terras of in de tuin extra hun vruchten af.

3.  Wit/Off-White staat iedereen
Er is niemand die Wit/Off-White niet kan hebben. Het staat namelijk iedereen. Als je maar de juiste vorm of het perfecte model kiest qua top of broek.

4. Makkelijk te combineren
Wit/Off-White kun je overal mee combineren. Wit kan op wit, grijs, zwart en alle andere kleuren. Ook op spijker staat het fantastisch. En tegenwoordig zijn witte sneakers ook weer hartstikke hip. Dus met een spijkerbroek of -rokje, witte blouse en witte sneakers is je outfit is al snel geslaagd.

5. Lekker koel
Zwart absorbeert het zonlicht, waardoor het voor je gevoel nóg warmer is. Dat heb je bij wit/Off-White gelukkig niet. Je blijft lekker koel aangezien de kleur wit het zonlicht weerkaatst.

6. Accessoires vallen extra goed op
Door jezelf geheel in het wit/ Off-White te kleden, kun je lekker uitpakken met je accessoires. Of je nu gaat voor schattige, subtiele oorbelletjes of voor een grote, kleurrijke ketting. Je sieraden komen altijd goed tot hun recht.

7. Geen zweetvlekken
Ook handig tijdens een hittegolf: je ziet in wit/Off-White geen zweetvlekken. Het enig waar je op moet letten is dat er na een tijdje geen gele vlekken ontstaan onder je oksels.

 

DEEL MET ANDEREN