Over Alkha Modes

Welkom bij Alkha Modes, de toonaangevende modewinkel met een rijke geschiedenis en passie voor mode, opgericht door Ria Oud en nu met trots gerund door Franka en Rob, die zich inzetten voor een persoonlijke en vakkundige winkelervaring.

Alkha is een afkorting van Alkmaar/ Haarlem en is ruim 40 jaar geleden opgericht door Ria Oud de moeder van Franka.

Ria is begonnen in een supermarkt bij het station de Nettomarkt.
Daar werd de winkel al snel te klein en is ze in 1978 verhuisd naar het Raadhuisplein. Ook dat werd te klein en zijn we in 1992 verhuisd naar de huidige plek, in 1998 hebben we de winkel nog kunnen uitbreiden en nu bedraagt de verkoopoppervlakte ruim 260m2. In 2007 heeft Ria afscheid genomen en hebben de huidige eigenaren Franka en Rob het overgenomen.

Franka is al ruim 25 jaar werkzaam in het bedrijf en kent de klanten als geen ander. Mode is haar dan ook met de paplepel ingegoten.

Rob heeft eerst ervaring opgedaan als bedrijfsleider bij een grote modeketen en is toen bij Alkha Modes aan de slag gegaan en is ondertussen ook al ruim 20 jaar in het bedrijf werkzaam.

Wij staan voor persoonlijke benadering, eerlijk advies en vakkundige behandeling dat is waar Alkha Modes voor staat.

Alkha modes met stijl

Mode waarin u zich mooi en prettig voelt, geïnspireerd op klassiekers en trends die naadloos in elkaar overgaan.
De vrouw met stijl vindt in Alkha Modes de speciaalzaak, die vanuit een unieke visie altijd bijzonder en eigentijds is.

We zijn al meer dan 30 jaar een begrip in Heerhugowaard en omgeving.

In onze gezellige winkel aan de Erasmuslaan valt steeds iets nieuws te beleven. Het hele jaar door zijn er wisselende collecties variërend van geraffineerd elegant tot casual sportief, die u perfect kunt combineren.

Uitgebreid assortiment

Wanneer u op zoek bent naar modieuze, casual damesmode van goede kwaliteit en met een uitstekende pasvorm dan bent u bij Alkha Modes aan het juiste adres. Damesmode van merken zoals Summum, Beaumont , Fabienne Chapot, Monari, Para Mi, Part Two, Frankwalder en vele andere.

ZIN IN EEN PRIVÉ SHOPPING AVOND?

U kunt met uw familie, vrienden of buren een privé shopping avond bij Alkha Modes plannen. Het team van Alkha Modes maakt dat voor u mogelijk. Vanaf 19.00 uur staan wij voor u klaar. Om uw avond zo gezellig mogelijk te maken, staan er hapjes en drankjes voor u klaar. U kunt in alle rust uitgebreid passen en uzelf en/of anderen verrassen met een nieuwe outfit.

Neem voor meer informatie contact met ons op via mail of telefoon.