Contact

EEN AFSPRAAK MAKEN? KOM SNEL WEER NAAR ONZE WINKEL!

Onze contactgegevens

  • Erasmuslaan 1 – 1702 GH – Heerhugowaard
  • Tel: 072 – 5716192
  • Maandag t/m vrijdag 13.00 – 17.30 zaterdag  09.30 -17.00
  • In de wintermaanden (nov. t/m febr.) gaan we een half uurtje eerder dicht voor u en onze veiligheid. Bent u verhinderd op deze tijdstippen neem dan contact met ons op en wij vinden een passende oplossing.

Contactformulier

Contactformulier

Maak kennis met onze medewerkers

U kunt met uw familie, vrienden of buren een privé shopping avond bij Alkha Modes plannen. Het team van Alkha Modes maakt dat voor u mogelijk. Vanaf 19.00 uur staan wij voor u klaar. Om uw avond zo gezellig mogelijk te maken, staan er hapjes en drankjes voor u klaar.  U kunt in alle rust uitgebreid passen en uzelf en/of anderen verrassen met een nieuwe outfit.

Neem voor meer informatie contact met ons op via mail of telefoon.

Rob Vliegenthart – Eigenaar

Rob is bij Trendy@Alkha eigenlijk de duizendpoot die elk bedrijf graag zou willen hebben, is vaak achter de schermen bezig. Heeft ervaring opgedaan bij grote modeketens en weet dus ook goed met het bijltje te hakken.

Franka Nelissen – Eigenaar

Franka heeft door haar jarenlange ervaring in de mode parate kennis in huis om u te helpen om de juiste outfit te vinden voor elke gelegenheid.Franka is de perfecte hulp in onze zaak en vertroeteld u bij binnenkomst al met heerlijke zelf gebrande koffie. Kleding op maat? Franka meet het voor u op!