De Alpe D’HuZes fietsen

Velen weten dat ik graag op de racefiets of MTB zit en jaarlijks de nodige kilometers maak. Volgend jaar 1 juni 2023 ga ik dan ook voor het goede doel het KWF-fonds de Alpe D’HuZes fietsen. Waarom dit doel kun je lezen op de link hieronder. Dit is mijn eigen pagina waarop o.a mijn naam en team is te zien. Op deze pagina hou ik ook een blog bij waar ik zo nu en dan mijn vorderingen, activiteiten e.d plaats zodat jullie op de hoogte worden gehouden hoe mijn voorbereiding op de klim verloopt.

Tevens kun je mij steunen want voor het goede doel zoek ik sponsors. Als je mij wilt sponsoren kun je ook op de QR code hieronder klikken en kom je ook op mijn eigen pagina terecht.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/RobVliegenthart16367/alpe-dhuzes

Alvast bedankt.

Rob

Opgeven is geen optie!’ is het motto van Alpe d’HuZes. Dat betekent dat Alpe d’HuZes zich inzet voor de patiënt, zonder er zelf beter van te worden. Al het geld dat wordt opgehaald, gaat voor 100% naar onderzoek- en implementatieprojecten in relatie tot de ziekte kanker.

 

DEEL MET ANDEREN