Fabienne CHAPOT

New spring 2023 Fabienne Chapot

Als u een leuk beeld wilt krijgen van de collectie van Fabienne Chapot drukt u dan op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=hKFpjkXsGmE

De damesmodecollectie van Fabienne Chapot is een mix van rijke kleuren, speelse handgemaakte prints, vrouwelijke pasvormen en chique details. Het Amsterdamse merk staat voor optimisme en positiviteit. Van vrouwelijke jurkjes en prachtige truien tot fijne blouses en elegante pantalons; alle items zijn uitstekend met elkaar te combineren!

De kleren van Fabienne Chapot zijn voor de vrouw die weet wat ze wil. Voor wie het leven een avontuur is. Voor de vrouw die zich comfortabel wil voelen en tegelijkertijd wil laten zien waar ze voor staat. De vrouw van nu, en de vrouw van morgen.

Op ieder moment van de dag, voor iedere gelegenheid, wie je ook tot je gezelschap wil rekenen: je uitstraling is iets dat niemand kan afpakken. Onlosmakelijk verbonden met je identiteit, met je karakter én met de kleren die je draagt. Iedereen voegt een eigen kleur toe aan haar omgeving. Het aandurven om die kleuren aan de wereld te tonen is echter iets anders. Ongeacht het seizoen, ongeacht je leeftijd of de gelegenheid, Fabienne Chapot zorgt ervoor dat je goed in je vel zit en niet bang bent om lef te tonen. En dat je dat naar anderen uitstraalt. Met de overtuiging en de schoonheid die daarbij hoort.

 

DEEL MET ANDEREN