Kledingadvies

Ben je het zat om altijd dezelfde outfits te dragen en wil je je garderobe een frisse update geven? Misschien worstel je met het vinden van de juiste kleding en kleuren die passen bij jouw persoonlijkheid en lichaamstype. Op deze pagina delen we tips en tricks om winkelstress te verminderen en je te helpen de perfecte look te creëren die bij jou past. Dus, lees snel verder en bereid je voor op een modieuze transformatie!

Laat zien wie je bent met een kleuradvies, stijl en kledingadvies.

Weet je niet (meer) welke kleding en kleuren bij jou passen? Krijg je in de winkel last van winkelstress? Past je kledingstijl niet meer bij je figuur, of leeftijd? Wil je je uitstraling verbeteren voor bijvoorbeeld een sollicitatie of carrièrestap? Koop je altijd hetzelfde en wil je wel eens wat anders? Heb je binnenkort een feest en wil je daar schitteren?

Wil je op je werk dat jouw medewerkers representatief voor de dag komen? Of ben je op zoek naar een gezellig uitje?

Na een korte intake starten we deze dag met het bekijken van de inhoud van je kledingkast. We beginnen meestal met de vraag wat jouw favoriete set is. Deze set zegt namelijk heel erg veel over jou! Ik leg je uit waarom je je zo goed voelt in deze set. Vaak is dit een toevallige combinatie van de perfecte kleur en de perfecte pasvorm voor jou!

Aan de hand van de kleding in je kledingkast geven we je gericht kleuradvies en kledingadvies. Voor het kleuradvies gebruiken wij 6 kleine rode lappen die wij een voor een bij je gezicht houden. Hieruit kunnen we al voor een groot deel bepalen welke kleurkenmerken er belangrijk zijn voor jouw uitstraling.

Alkha Mode helpt jou met het maken van een tweede indruk. Je kunt zijn wie je bent én wilt zijn!

Franka Nelissen en Jale Kavasoglu zijn werkzaam bij Alkha Modes en hebben jarenlang ervaring met het geven van advies aan dames en heren in de leeftijdscategorie van 30+ tot 90+.

  • Intake gesprek
  • Garderobe check
  • Kledingbehoefte van klant
  • Kledingshoppen door adviseuse

Afhankelijk van uw budget en uw wensen. Reiskosten: tot een straal van 10 km gratis, buiten een straal van 10 km 0,25 cent per km.

Verras een ander met een Personal Shopper / garderobe check.

Wilt u een afspraak of meer informatie bel of mail ons dan.