439927461 838207801680992 8913274279015660973 N

Nieuw dit seizoen Oui

Nieuw dit seizoen bij Alkha Modes Oui. Het modemerk Oui laat zich inspireren door vrouwen, waarbij de kledingstukken tot in de finesse op hun personaliteit zijn aangepast. Het cliënteel van Oui houdt ervan vrouw te zijn. Zij uit zich door haar kledingstijl: ongekunsteld, zelfbewust, openhartig en individueel. Ze is ongebonden, vrij van vooroordelen, met een openhartige houding.

De stijl van Oui is sereen, enig in zijn soort, evenals trendsettend, dynamisch, fantasierijk, fleurig, vernieuwend en eenvoudigweg stijlvol. Mode die net even anders is. Nonchalante stijlen waarbij gelet wordt op verfijnde detaillering. Oui ontwerpt gebreide kledingstukken met aparte prints, vrolijk en passievol vervaardigd.

De designers van Oui zijn vakmensen in hun discipline. Zij brengen vaardigheid met zich mee en vernieuwende methodieken voor elk project. Zij vinden wereldwijd hun inspiratie in fashion en kunst & cultuur. Iedere rijgnaad, elk motief in het breisel, alle knopen en dessins moeten perfect zijn voor de kopers van Oui. Kwaliteit kun je voelen en is realiseerbaar volgens de modemakers van Oui.

Bij Alkha Modes vind je de Oui truien, broeken, tops, T-shirts en nog veel andere mooie items.

DEEL MET ANDEREN