Nukus collectie

NUKUS

Nukus is een nieuw Nederlands kledingmerk dat zich richt op vrouwen van alle leeftijden. Draagcomfort staat bij NUKUS voorop. Daarnaast zijn mooie en duurzame materialen belangrijk voor de kwaliteit en de uitstraling van de collectie. De kleding wordt gemaakt van natuurlijke zachte materialen, zoals wol uit Italië en stoffen uit Portugal. De items zijn makkelijk te combineren en zorgen voor een fijne basis in je garderobe.

Nick Vervoort heeft het label opgericht in 2017. Door zijn duidelijke visie over de mode van nu en zijn ideeën over een eigen kledinglijn, is zijn droom werkelijkheid geworden. Vier keer per jaar brengt Nukus een nieuwe collectie uit, waarbij Nick zichzelf steeds weer probeert te overtreffen. Want, zoals hij zelf zegt: “Je bent zo goed als je laatste collectie.”

NUKUS kleding is een garantie in je kledingkast. Met de kleding van NUKUS weet je zeker dat je nooit uren na hoeft te denken en voor de spiegel te staan. Het merk maakt veel gebruik van naturellen en pastels. De natuurlijke materialen en tinten hebben iets nonchalants op een klassiek manier.

Bij NUKUS worden hoge eisen gesteld aan kwaliteit en eerlijke materialen. De fabrieken waarmee samengewerkt wordt hebben verschillende certificaten die aanduiden dat alles op een zo eerlijk en duurzaam mogelijke manier wordt verbouwd en verwerkt. Daarnaast vindt NUKUS goede arbeidsomstandigheden en veilige productieprocessen belangrijk. NUKUS verzekert dat de kleding die jij draagt, bijdraagt aan een duurzamere wereld.

DEEL MET ANDEREN