Optimized Img 0736

Ons ALKHA team

Vorig jaar hebben wij twee nieuwe medewerksters in dienst aangenomen en waarschijnlijk heeft u ze al ontmoet maar bij deze een kennismaking van ons team. Wil je door een van de dames geholpen worden schroom dan niet om te bellen of de desbetreffende dame aanwezig is.

Franka links op de foto heeft door haar jarenlange ervaring in de mode parate kennis in huis om u te helpen om de juiste outfit te vinden voor elke gelegenheid. Franka is de perfecte hulp in haar zaak en vertroeteld u bij binnenkomst al met heerlijke zelf gebrande koffie. Kleding op maat? Franka meet het voor u op!

Mirjam ondertussen alweer ruim een jaar in dienst en heeft inmiddels haar draai gevonden. Eentje met veel geduld en een luisterend oor. Mirjam is aanwezig op maandagmiddag, woensdag en vrijdag.

Ellen ook al bijna een jaar in dienst en voelt zich vanaf dag 1 op haar gemak en thuis bij ons. Heeft heel veel ervaring opgedaan in de horeca en de laatste jaren in de mannenmode. Ook met Ellen zijn wij dan ook reuze blij en is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdagochtend en /of zaterdag.

Jale is ondertussen bijna het gezicht van de zaak want zij werkt al ruim 23 jaar bij ons. Heeft veel bij ons meegemaakt en is een allrounder. Winkel omgooien, etalages veranderen en klanten in de watten leggen zijn zo maar wat pluspunten van haar. Jale is aanwezig op dinsdag en donderdag en om de week de vrijdag of de zaterdag.

Rob ja wat moet ik over mij zelf zeggen… Laten we het erop houden dat ik veel op de achtergrond aanwezig ben.

DEEL MET ANDEREN