Para Mi All about the trousers

Para Mi is een snelgroeiend Nederlands modelabel, gespecialiseerd in damesbroeken.

Steeds meer vrouwen ontdekken de broeken van Para Mi, een Nederlands modelabel met een missie. De oprichters willen laten zien dat comfortabele damesbroeken voor de dertigplus vrouw niet per definitie “stoffig” zijn. Deze dames willen juist een trendy broek dragen. Ze willen alleen niet inleveren op comfort, dus moet de hoge pasvorm en hoogwaardige stretchkwaliteit behouden blijven.

Para Mi levert broeken in de volgende drie basic pasvormen: De Skinny fit (te herkennen aan 1 stiksel op de achterzak), de slim fit (te herkennen aan 2 stiksels op de achterzak) en de regular fit (te herkennen aan 3 stiksels op de achterzak). Binnen dit assortiment is er genoeg ruimte om te spelen met spannende stoffen, hippe dessins en kleuren. Hiernaast zijn er ook nog een aantal nieuwe modellen bij gekomen.

Momenteel is er een ware run op de modellen in de stofkwaliteit “heaven”. Deze powerstretch broek is verkrijgbaar in de 3 basismodellen in verschillende actuele seizoenskleuren. Naast de powerstretch, heeft dit model rondom de taille ook een stevig binnenwerk wat de buik iets plat drukt, waardoor je slanker lijkt. Een regelrechte bestseller. Para Mi doet er alles aan om haar slogan “It’s all about the trousers” waar te maken. Ook dit seizoen weer de satin stretch jeans: Een heerlijke jeans met een fijne soft touch die wel eens je favoriete jeans zou kunnen worden. Nieuwe kleur hierin is de Used Blue Light. Mooie medium blauwe wassing met een fluwelen uitstraling. Dit seizoen ook hoogwater jeans, lengte 28, met een omslag of ritsje.

Ook interessant is het NOS (Never Out of Stock) programma voor de denim collectie. Deze denimbroeken zijn altijd op voorraad en sommige broeken zijn zelfs in lengtemaat 34 te bestellen. Omdat wij niet alle broeken in huis hebben, is het altijd mogelijk jouw favoriete model te bestellen. Deze is dan meestal binnen een dag of twee binnen.

Para Mi is een Spaanse naam en betekent : Voor Mij. Wie een broek van Para Mi past, moet hem niet meer willen uitdoen.

De kleuren voor winter 2019 zijn o.a. Deep Brown, Winter Ochre, Camel, Army Green, Deep Antra, Navy en Black. De kleuren voor de jeansbroeken zijn Old Blue, Shadow Blue, Soft Indigo, Blue Black, Slate Grey, Washed Indigo, Dark Lake Blue, Used Antra en Clean Black. De broeken zijn er in verschillende modellen: De Celine, de Ivy, de Amber, de Meya, de Nikita, de Jacky, de Helena, de Angela en de Jade. In de lengtes 28, 30 en 32.

DEEL MET ANDEREN