SIMPLE

SIMPLE.

Simple is een in Amsterdam gevestigd damesmodemerk dat moderne ontwerpen omzet in hoogwaardige kleding die is gemaakt om lang mee te gaan, met de nadruk op eenvoud. Het merk is onderdeel van Blosh BV en is opgericht in 2016 omdat ze behoefte voelden aan een authentiek, tijdloos label dat zich focust op mooie stoffen en subtiele details. De artikelen van Simple zijn gemaakt met natuurlijke stoffen zoals lyocell, cupro, linnen, katoen, modal en wolmix om u een hoogwaardige en comfortabele pasvorm te garanderen.

De Collectie van Simple

We hebben een hoogwaardig merk gecreëerd op basis van een moeiteloze en tijdloze benadering van moderne mode. We combineren alledaagse mode met een gemakkelijk te dragen en comfortabele stijl.

Jaren, geen seizoenen.

Bewust consumeren is relevanter dan ooit, daarom creëren we hoogwaardige en duurzame stukken.

Geslaagdheid

Oversized mix and match maatwerk verbetert het figuur en creëert comfortabel, alledaagse looks. Makkelijk te combineren kleuren.

Naakt en gedempte tinten vormen de kern van onze collectie, waardoor deze gemakkelijk te combineren en het gehele jaar door te dragen is. We voegen een een vleugje kleur toe om je die onverwachte wending te geven.

Luxe minimalisme.

We combineren eenvoudige ontwerpen, rijke kleuren en de beste stoffen. Al onze stukken zijn ontworpen met passie, creativiteit en een onvoorwaardelijke focus op het combineren van de beste stoffen van de hoogste kwaliteit.

 

 

 

DEEL MET ANDEREN