Spring 2023

De SALE is ten einde en we hebben onze winkel weer helemaal klaar gemaakt voor het voorjaar. Helaas laat de temperatuur ons nog wat in de steek maar de collectie is vrolijk, fleurig en gezellig.

Mode in deze tijd moet in ieder geval comfortabel zijn. We willen genieten van elke dag in comfortabele kleding, maar tegelijkertijd hebben we outfits nodig waarmee we er in elke situatie chic uitzien. Heerlijk soepele stoffen, aangename pasvormen, gecombineerd met een elegante stijl en uitgekiende luxe. Subtiele kleuren en een casual stijl passen hier goed bij.

Prints zijn eigenlijk altijd populair, maar dit seizoen al helemaal. Wilde patronen van strepen tot bloemen, casual grafische elementen en krabbels, ruiten en nog veel meer zijn te vinden op alle creaties, van jurken tot broeken en van jassen tot sjaals. De dapperen onder ons combineren chique prints all-over en genieten van het geweldige gevoel een blikvanger te zijn. Het mooie is dat alles mag. Laat u leiden door uw gevoel.

Het leven is kleurrijk, net als de mode dit seizoen. Weelderige combinaties van felle, intense kleuren zijn erg in de mode en stralen pure levensvreugde uit. Colourblocking, patronen en grote prints met dieren- en plantenmotieven zijn trendy. Daar wordt men toch vrolijk van?! Wij in ieder geval wel.

Kom vrijblijvend bij ons binnen en laat je verrassen door de schitterende collecties

 

DEEL MET ANDEREN