Eindelijk!! Jullie zijn weer welkom!

Lieve klanten,

Het is zover! We mogen weer open!

Bel (072-5716192) App (06-81185228) of mail  (info@sophiaproject.nl) snel voor een afspraak want we hebben het heel hard nodig!

In de persconferentie van dinsdag 23 februari kregen we de teleurstellende boodschap dat winkelen op afspraak mogelijk wordt onder zeer beperkende regels. Nu willen wij jullie het liefst allemaal persoonlijk uitnodigen maar dat wordt lastig. Maar wat hebben wij jullie gemist en wat zijn wij weer blij dat we jullie weer in de winkel mogen ontvangen.

Winkelen op afspraak betekent dat wij veel tijd en aandacht aan u kunnen besteden en dat wij u dus extra goed kunnen helpen. Uiteraard verplichten wij u niet om iets te kopen ook al heeft u een afspraak bij ons gemaakt maar dat spreekt voor zich.

De lente hangt weer in de lucht, de koude donkere dagen lijken nu echt voorbij. We gaan er wat moois van maken. Na weken rust in de winkel is het een feestje dat er, ondanks alle beperkingen, wij u weer mogen ontvangen. Wij hopen dat u ons ook heeft gemist en begrijpen heel goed dat u ook weer toe bent aan iets leuks. Winkelen is en blijft voor een hoop van onze klanten een leuk uitje.

Hopelijk tot snel.

Ook kunt u nog steeds gebruik maken van onderstaande:

🎥 video bellen – neem contact met ons op 06-81185228
📱social media shopping – stuur ons een berichtje (Instagram/Facebook)
☎️ bel je wensen door – wij bezorgen nog steeds tot aan uw voordeur
📦 bestellingen kunnen op (telefonische) afspraak worden opgehaald
Wij zijn bereikbaar op:
📞 06-81185228 of 072-5716192
📧 info@sophiaproject.nl

Heel veel liefs,

Franka, Rob, Joke, Jale & Wiet
Alkha Modes

DEEL MET ANDEREN