Wij staan voor u klaar…

Laatste nieuws…

Zoals velen van u al weten kunt u ook bij ons gebruik maken van private shopping. Wilt u in alle rust passen, de collectie bekijken of bijvoorbeeld uw moeder, tante of oma verrassen neem contact met ons op en we plannen uw bezoek in. Dit is ook mogelijk op zondag!!

Onze ruime winkel is normaal voor u geopend. Wij nemen de voorgeschreven maatregelen serieus. Uw gezondheid en die van van uw dierbaren staat voorop! Wij zijn goed bereikbaar en u kunt voor de deur gratis parkeren.
Buitenwijk centrum dus “rustige omgeving”.
U kunt rekenen op een nog scherper hygiëne beleid voor zowel de fysieke ruimte als de persoonlijke bediening die u bij ons gewend bent. We zullen de adviezen van de RIVM en de overheid opvolgen.
Blijft u toch liever of noodgedwongen thuis? Dit weerhoud ons er niet van u te blijven inspireren en voorzien van onze prachtige Najaarscollecties. Juist nu hebben we behoeften aan vernieuwing en creaties om positief en geïnspireerd te blijven.
Ons sterke team selecteert met veel liefde en aandacht uw persoonlijke outfits en brengt deze tot aan de voordeur. Geheel vrijblijvend. Wij passen ons een beetje aan, geen enkel punt.  U kunt elke dag een afspraak maken voor private shopping. Deze kunt u telefonisch (072-57161912) of per mail (info@sophiaproject.nl) met ons maken.

Laat u online inspireren, via instagram, Facebook of op www.alkhamodes.nl en bereik ons telefonisch of per mail via onderstaande gegevens. Ziet u iets leuks voorbij komen, kunnen wij dat in een straal van 15 km persoonlijk en gratis bij u thuis brengen.
Een heerlijk kopje koffie of lekker glaasje staat uiteraard nog steeds klaar in onze prachtige winkel.

Openingstijden:

Maandag  13.00 – 17.30

Di t/m vrij 09.30 – 17.30

Zaterdag  09.30 -17.00

 

DEEL MET ANDEREN